Medewerker Planning Community

Omschrijving

Sta jij graag in contact met anderen en wil je graag in een motiverende omgeving werken met veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!

 

 Wat is RoamlerTech?

RoamlerTech behoort tot het eerste bedrijf dat crowdscourcing toepast op B2B installaties en installaties aan huis. Namens grote opdrachtgevers in Nederland zet RoamlerTech opdrachten uit op een crowd-based manier. De crowd van gekwalificeerde professionals bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoeveel opdrachten zij uitvoeren. Hierdoor installeren wij efficiënter, met een hogere kwaliteit en tegen lagere kosten. Deze unieke werkwijze is voor opdrachtgevers de ideale outsourcing-oplossing omdat de volledige installatieverantwoordelijkheid wordt overgedragen aan RoamlerTech. RoamlerTech draagt hierdoor bij aan een de wendbaarheid en onderscheidend vermogen van grote spelers in de telecom, e-commerce- en installatiebranche.

 

Functie:

Roamler is per omgaande zoekende naar een medewerker planning.

Allereerst plan je dagelijks de opdrachten van onze telecom eindklant. Jij zorgt ervoor dat er efficiënt gepland wordt met een juiste balans tussen de belangen van de klant en de organisatie omtrent de inzet van onze monteurs.Je onderhoudt dagelijks contact met onze crowd van monteurs, je stemt details af mbt afspraken en beantwoordt evt vragen van de crowd monteurs

Uiteindelijk dragen jouw plannings skills bij tot het zeer efficiënt uitvoeren worden uitgevoerd.

 

Vereisten

Wat moet je kunnen:

 • Jij kent de weg binnen een support en Field Support omgeving van installatie bedrijf of iets vergelijkbaars.
 • Je vindt het een uitdaging om opdrachten zo goed en efficient mogelijk te plannen en eventuele benodigde vervolgacties koppelen.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent oplossingsgericht. Je beschikt over mbo werk- en denkniveau of (HBO studerend) en hebt minimaal 2-3 jaar functionele ervaring.
 • Je kunt goed het overzicht behouden, want er lopen veel processen ‘door elkaar heen’, maar jij hebt de bekende helicopterview. Je bent flexibel wanneer het gaat om ad-hoc werkzaamheden / opdrachten en verliest de grote lijnen niet uit het oog
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Tenslotte ben je uiteraard klantgericht, werk je graag in een team en ben je een plezierige collega.

Wat krijg je ervoor terug?

 

Werken bij Roamler Tech betekent dat je onderdeel bent van een gezellige en initiatiefrijke organisatie. Je komt te werken in een gezellig team waar we de werkweek altijd afsluiten met een gezellige borrel.

Als medeweker planning Community werk je zelfstandig met veel vrijheid en heb je de kans om mee te denken over de uitbouw en optimalisatie van ons team waardoor jij bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

 • Werken op een prachtige locatie aan het IJ met uitzicht op de ADAM-Toren
 • Je ontvangt een tijdelijk contract tegen marktconforme condities. (mogelijkheid tot verlenging aanwezig)
 • Dagelijks verse lunch
 • Reiskostenvergoeding
 • Een wekelijkse vrijmibo

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel!