Roamler Tech monteur (heel Nederland)

Functieomschrijving

Roamler Tech is op zoek naar gekwalificeerde (elektro)monteurs in heel Nederland!


Wat is Roamler Tech
Roamler Tech verandert de manier van werken in de installatiewereld. Door middel van de Roamler app brengen we diverse installatieklussen op een nieuwe manier samen met een crowd van monteurs op basis van locatie, tijd en skills. Hierdoor installeren wij efficiënter, met een hogere kwaliteit en tegen lagere kosten. Denk aan het installeren van bijvoorbeeld thermostaten, modems, raambekleding, keukenonderdelen of beveiligingscamera’s.


Als aangesloten monteur gaat alles via de Roamler app op je telefoon. Je ontvangt een bericht wanneer er een klus bij jou in de buurt beschikbaar is en je bepaalt zelf of je deze kan en wil uitvoeren.
Werken via Roamler Tech betekent dus werken waar en wanneer het jou uitkomt en is dus goed te combineren met je overige klussen! Je wordt nog op dezelfde dag uitbetaald, dat is wel zo makkelijk! Zo kun je zelf je hele dag, avond of weekend vullen met installaties. Ook om het administratieve gedeelte hoef jij je geen zorgen te maken. Je ontvangt een duidelijk overzicht van je verdiende geld zodat je heel gemakkelijk je aangifte kunt doen.

Onze werkwijze? Klik hier voor een video-uitleg van een Tooninstallatie.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers actief in de:


 • Telecom
 • Tv/Internet
 • CV-ketels
 • Woninginrichting 

Je hebt technische opleiding en/of achtergrond, bent klantgericht en kan zelfstandig te werk gaan. Schrijf je in als je:

 • Een klantvriendelijke houding en een representatieve uitstraling hebt;
 • Bij voorkeur ervaring hebt met installatiewerk;
 • Werkzaam bent als zzp'er; of bereid bent dit te worden
 • Een achtergrond in de techniek of een soortgelijke opleiding volgt of hebt afgerond; 
 • In het bezit bent van eigen vervoer en installatiegereedschap (VDE gekeurd);
 • Je communicatief vaardig bent en het leuk vindt om technische zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen aan klanten;
 • In het bezit van een VCA-VOL certificaat bent; of bereid bent deze te behalen


Interesse? Laat snel je gegevens achter via onderstaande button en wij nemen contact met je op!
 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?
Wij screenen je werkervaring en motivatie. Vervolgens nodigen we je uit voor een intakegesprek en inventariseren we welke opdrachten het beste bij jou passen.


Vragen? Mail naar support@roamlertech.nl of bel 020 820 25 95.


Ben jij zzp'er, maar doe jij liever andere klussen dan bovenstaand? Dat kan! Kijk snel bij onze andere vacatures, of laat alsnog je gegevens achter via onze website en nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!