Stage Contentcreatie

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Roamler Tech is het eerste bedrijf dat crowdsourcing toepast op installaties aan huis. Namens grote opdrachtgevers in Nederland zet Roamler Tech opdrachten uit voor de zogeheten “crowd” van gekwalificeerde, zelfstandige professionals. Zij bepalen zelf wat, waar, wanneer en hoeveel technische opdrachten zij uitvoeren. Hierdoor installeren wij efficiënter, met hogere kwaliteit en tegen lagere kosten.

 

Deze unieke werkwijze is voor opdrachtgevers de ideale oplossing omdat de installatieverantwoordelijkheid volledig wordt overgedragen aan Roamler Tech. Roamler Tech draagt hierdoor bij aan een de wendbaarheid en het onderscheidend vermogen van grote spelers in de telecom, e-commerce- en installatiebranche.

 

En dat mag gehoord worden! Om de projecten binnen Roamler Tech met waardevolle on- en offline content te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een creatieve en ambitieuze stagiair(e) contentcreatie.

 

Wat ga je zoal doen?

In deze rol ga jij ons helpen bij het creëren van content over de Roamler Tech services. Je gaat hulp bieden bij het creëren van interne en externe content in de vorm van nieuwsbrieven, webpagina’s, FAQ’s, opdrachtomschrijvingen en sociale media. De content is voor diverse doelgroepen (zowel B2B als B2C).

 

Een van jouw uitdagingen zal zijn om de content op een pakkende en interactieve manier te schrijven. Voor de input ben jij dagelijks in contact met collega’s van Roamler Tech en het Marketing team van Roamler. Maar, er is veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën.

 

Deze stage is de perfecte kans voor een gepassioneerde contentspecialist die graag praktijkervaring opdoet en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren in een internationale, snelgroeiende organisatie.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een student(e) die voldoet aan het volgende:

• Volgt een studie in Media, Communicatie, Marketing, Public Relations of een andere hieraan gerelateerde studie (minimaal HBO of WO).

• Is een creatief, proactief en verantwoordelijk persoon die makkelijk samenwerkt om het beste resultaat te realiseren, maar is ook in staat om zelfstandig te werken.

• Een zorgvuldige student(e) met oog voor detail en een sterke drang om deadlines te halen.

• Goed op het gebied van verbale en communicatieve vaardigheden.

• Beheerst het Nederlands uitstekend (zowel in woord als geschrift).

• Vlot met de pen, maar ook sterk in professioneel schrijven.

 

De cultuur binnen Roamler is informeel en collegiaal. Een fijne plek om hard te werken en tevens plezier te maken. Ons verhaal is nog lang niet af, ben jij klaar om met ons mee te groeien?

 

Duur: 5-6 maanden, 0.8 - 1.0 fte. Start: in overleg. Liefst z.sm. Locatie: Amsterdam.